MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

FERTŐZÉSI

GÓCKUTATÁS

BUDAPEST

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

.

20/9464249

 

.

 KECSKEMÉT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

20/9464249

  

 

 

FÓT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

 

20/9464249

 

Szavazás

Az elmúlt félévben volt Ön szűrővizsgálaton?
igen
nem

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

 

PREVENTÍV SZŰRŐVIZSGÁLAT

SZEGED

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

 



 
ALLERGIÁSOK!


Energiainformációs


Allergia-Vizsgálat

folyamatos
jelentkezés


Kecskemét

infó:
20/9464-249




Soha ne add föl!!!

 

 

 

SOHA NE ADD FÖL A REMÉNYT! 

Az legyen a legutolsó, amiről lemondasz. Ha a reményt elveszíted, mindent elveszítesz. Amikor már úgy érzed, hogy minden elveszett, amikor minden sötét és kilátástalan, a remény még akkor is megmarad.


Szerintem az a legfontosabb, hogy ne veszítsük el a titokzatos ismeretlen iránti kíváncsiságunkat, a rácsodálkozás képességét. Higgyünk kicsit a jó vagy a gonosz varázslatában, a lehetetlenben, a csodákban...

 

A remény virága

/ Bach virágterápia /

 

 

„Nagyon mélyről fakadó reménytelenség esetén, amikor a beteg már nem reménykedik a gyógyulásban. Rábeszélésre vagy mások kedvéért kipróbál ugyan különféle gyógymódokat, de közben hangoztatja, hogy felgyógyulására nagyon csekély a remény."

 

Ezen az oldalon azokat a pácienseinket szeretnénk bemutatni

akik nem adták föl a Reményt!

Az általunk ajánlott terápiát követve visszanyerték az életöröm érzését.

 

A legjobb és leghitelesebb példa,  a Saját példa:

 

 Molnár Tímea

csodálatos átváltozásai 

 

Tímeával 2011.-ben találkoztunk egy állapotfelmérésen

 

2011. Január 20.

 

2011. július 20. 

 

2011. December 15.

 

" Köszönjük az Alapítvány minden munkatársának, hogy Tímea

visszakapta életöröm érzését.

Köszönettel: Molnárné Miklán Jolán " 

 

 



Köszönet még egyszer a visszakopott egészségemért


 




ALLERGIA?...... PIKELYSÖMÖR? 



Ezúton szeretném megragadni az alkalmat,hogy köszönetet mondjak segítségükért.

 Az alapítvánnyal Szegeden volt szerencsém találkozni a 2012. október 20-21-én megrendezésre kerülő Természetgyógyász napok alkalmával.


Évek óta küzdök egy bőrbetegséggel, mely különböző helyeken és időszakokban jött ki a testemen. Apró viszkető piros pöttyökkel kezdődött,majd a viszketés következtében ez egyre nagyobb területen mutatkozott. Lábfejen,térdhajlatban, könyökrészen stb., de az utóbbi időben már a kézfejemen is megjelent. Rengeteget küzdöttem vele, mindenféle krémekkel, szappanokkal, illetve régebben,mikor még a természetes módszereket nem tartottam szem előtt szteroidos krémekkel is. Ezek a kencék hol segítettek, hol nem, de végleges megoldást nem jelentettek a problémámra. Kb. két hónapja elmentem újra egy bőrgyógyászhoz, aki megállapította,hogy ekcéma féle bőrbetegségről van szó, melynek véleménye szerint számos oka lehet, és szteroidos krémet ajánlott(ezekkel eddig is tisztában voltam), majd kérésemre beutalt egy allergia vizsgálatra. A tapaszokat feltették és 5 nap után megállapították,hogy a fémre, kobaltra, nikkelre allergiás vagyok. Ezzel sem mondtak sok újdonságot, hisz az öv csattja, ékszerek stb. mindig előidézték a fenti panaszomat. Ezt követően elmentem a körzeti orvosomhoz és kértem, hogy adjon egy beutalót egy vérvizsgálatra, mert az ekcémás tüneteknek kell hogy legyen valami okozója, és ha csak a tünetet kezeljük az nem fog végső megoldást jelenteni. A háziorvos azt mondta,hogy ilyen beutalót csak bőrgyógyász írhat ki, úgyhogy nem jártam sikerrel. És ezt követően találkoztam az alapítvánnyal, akik ingyenes allergiavizsgálatokat végeztek. Kivártam a soromat, és egy műszer segítségével „bemértek”.  Közölték, hogy ez nem allergia, hanem egy gomba a szervezetemben amely egy aflatoxin nevezetű karcinogént termel, és ez mérgezi a testem és ezért jönnek ki az ekcémás tünetek. A bevizsgálást végző Úr ajánlott nekem konkrét táplálék kiegészítő készítményeket, kenőcsöt, stb…pontos adagolással. Elmondta,hogy mi az ami várható a szedésük kapcsán meddig kell szedni, mit kell a fürdővizembe tenni stb. Összefoglalva készített egy állapotfelmérést, felállított egy „diagnózist” és ajánlott rá terápiát, mindezt annyi emberséggel, és teljesen ingyenesen, hogy mélységes tiszteletem érte. 

 

Betartottam az általa elmondottakat, és két hét után a tünetek olyan mértékben csökkentek,hogy nem akartam hinni a szememnek. Most majd egy hónap után szinte már teljesen egészséges ép a bőröm, és újabb viszkető pöttyök nem jelentek meg azóta.

 

Ergo először is hálásan köszönöm a segítséget, mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani (és már ajánlottam is)az alapítványt, és köszönet azért is ,hogy a jelenlegi anyagias, materialista  világban vannak még szervezetek, emberek, akik számára a segítségnyújtás, a segíteni akarás, a gyógyítás nem pénzfüggő, hanem önzetlen szolgálat és vállalás.


Nagyon köszönöm.

 

Tisztelettel:

Szécsényi Márta



Mellbevágó.... 

 

 Önkéntesünk  az évenként ajánlott mammográfiai szűrővizsgálaton vett részt, a vizsgálat a jobb emlőben  bórsónyi fokozottab cystosus-os szerkezetet 12x9 mm-es(meszescsomót?) talált. Az ezt követő UH vizsgálat is ezt igazolta. Az UH vizsgálatot követően, az általunk javasolt terápiát követte három hónapon keresztül. A terápia után elvégzett controll UH vizsgálaton a fent említett elváltozás már nem volt észlelhető.

.

 

Idézet az UH leletből:

" Jelenleg a jobb emlőben előzőleg észlelt cystosos terime nem észlelhető. "

 

 

.

 

 

" Ismét lehet párkapcsolatom!! "

ez is egy életöröm érzés... 

 

Egy fiatalember végső elkeseredésében keresett fel egy állapotfelmérésen,

évek óta küzdött egy HPV fertőzéssel ami miatt párkapcsolata is megszakadt.

A DNS labor leletére a kezelő orvos ugyan ráírta " nem kóros HPV", de ettől 

a tünetei nem múltak el , sőt.....

 

 

 

 

2012. Márciusában találkoztunk

egy Ellenőrzött és Irányított méregterherheléses állapotfelmérésen.

 Az állapotfelmérés után elkészült a terápiás terv, a terápiát betartva

öt hónap elteltével teljesen tünetmentes lett, és a Molekuláris Biológiai Laborban is Negatív / DNS / eredmény született. 

 

 

 

 

A terápia után a fiatalember újra boldogan keresi új párkapcsolatát 

 

 

 

„ Piros labda után akarok futni! „

 

 

 

 

Szabó Krisztike Ballószög

 

Három hónapos korában kezdődtek a problémák. Észrevettük, hogy nem tartja a fejecskéjét. Nyaki-háti hipotóniát, és négy végtagi spasticitást állapítottak meg nála. Azaz nyaki és háti izomzata gyenge, kezei-lábai pedig görcsösek, merevek voltak. A torna sem segített rajta, később már hason sem tudott feküdni, mert kicsi teste ívesen felfelé feszült. Rengeteget sírt és keveset evett, ivott – idézi fel kálváriájuk kezdetét az anya, aki egyébként veszélyeztetett terhes volt, és terhességi cukorbetegség is kialakult nála.

Hogy Krisztikénél mi okozhatta a problémákat, az pontosan soha nem derült ki, sok fájdalmas biopsziával, gerinccsapolással, vérvétellel az orvosok kizártak bizonyos betegségeket, de konkrét diagnózis soha nem született. Az biztosnak tűnik, hogy oxigénhiány miatt károsodott a kislány idegrendszere, ami mozgási rendellenességeket is okozott.

Az elmúlt években Krisztike vizsgálatok és betegségek során esett át. Kétoldali lágyéksérvvel műtötték, majd növekvő mennyiségben nyugtatókat kellett neki adni, hogy etetni, itatni, altatni lehessen. Gyakran volt náthás, sokszor köhögött, és időnként tüdőgyulladás is kínozta. Az antibiotikumoktól viszont megnagyobbodott a mája. Fogcsíra fejlődési rendellenesség miatt sorra letörtek a fogai. Kétéves korában speciális széket kapott testtartásának javítására, gerincferdülésének korrigálására.

2007-ben édesanyja Ukrajnába vitte kislányát, ahol speciális injekciós és fizikoterápiás kezelést kapott.

Az ukrajnai kezelések után megerősödött a kislány immunrendszere, ritkábban fázott meg, végtagjai lazábbak lettek, egyre ügyesebben mozgatta kezeit. Ma már meg tudja emelni a fejét, követi a tárgyakat, hangokat ad ki, gőgicsél. Kanállal etetik, cumisüvegből iszik, de ha akar, pohárból is tud. Csökkenteni lehetett a nyugtatók adagját is.

.

Az anya mindenesetre nem adja fel a reményt, hogy gyermeke felépülhet. Nap mint nap tornáztatja Krisztikét, hintalovon lovagoltatja, és keresi az újabb gyógymódokat.

 

Így találkoztunk 2011. év elején egy

Élő Vércsepp Analízis vizsgálaton Krisztikével, ahol Aspergillus gomba fertőzést találtunk a vérében, egy további állapotfelmérésen, amely a szervezet méregterhelését térképezi föl, pontosan megállapítottuk,

hogy a gombafertőzés az agytörzsben és a gerincvelőben található. Konzultáció után megterveztük a megfelelő terápiát és tornát. Azóta Alapítványunk teljesen ingyenesen végzi Krisztike kezelését. Félév elteltével nagyon sokat javult az állapota, görcsös rángásai teljesen eltűntek,

izmai fellazultak, kéz újait ki tudja nyújtani, mosolyog, nevetgél, hangképzése beindult.

 

Köszönet Mága Zoltán Művész Úrnak!

 

A 100 templom 100 koncertsorozat 2011.06.08.-i

koncert bevételét Szabó Krisztike gyógykezelésére ajánlotta fel a Művész Úr!