MINŐSÉGI

Új Költségmentes Szolgáltatásunk

Claritas Alapítvány

Egészségmegőrző Tanácsadás

A nemzetközi trendek egyértelműen arra utalnak, hogy a hagyományos egészségügyi ellátás mellett az alternatív egészségmegőrző technikák és kiegészítő gyógymódok egyre nagyobb szerephez jutnak.

Az emberek számára az utóbbi években a témával foglalkozó, legkülönbözőbb szintű információk tömege vált hozzáférhetővé, a tömegkommunikáción keresztül. Így a lakosság laikus elképzelései az egészségről és betegségről drámai módon megváltoztak.

A hatékony egészségmegőrzés szempontjából nélkülözhetetlen, hogy legyenek ismereteink a betegek és egészségesek hiedelmeiről, egészségfelfogásáról és ebből fakadó egészség és betegség magatartásról, életmódjáról, és tudjunk hatékonyan segíteni ezekbe a sokszor rejtett folyamatokba.

Ebből a szempontból kiemelkedő szerepe lehet a jövőben, Alapítványunk egészségmegőrző tanácsadó szolgáltatásának.

Tanácsadásunkal költségmentesen állunk az érdeklődők rendelkezésére, minden  betegséggel, emberi, lelki problémában, illetve táplálkozással kapcsolatos kérdésben.

Egészségmegőrző tanácsadásunkat megelőzi egy térítésmentes állapotfelmérés, a felmérést egy konzultáció keretében tanácsadás követi. A konzultáció elemzést tartalmaz, és az eredmények ismeretében személyreszabott tanácsadásra alapul, amely során a természetgyógyász és a páciens együttesen beszélik át a megismert problémákat, és keresnek közös megoldást.

A felmérés :  Immunrendszer , Nyirokrendszer, Savbázis egyensúly, Allergia,Izületek állapotát, Gombák, Baktériumok,Vírusok, Toxinok jelenlétét kutatja.

Célunk a test-lélek-szellem egységének helyreállítása, a harmónia megteremtése, a gyógyulás elérése, az egészség megőrzése, a megelőzések biztosítása és a folyamatos fejlődés által tudásunk és tapasztalatunk továbbadása.

Amennyiben Önt is érintik hasonló kérdések, és

AKAR VÁLTOZTATNI

örömmel látjuk tanácsadásunkon.

Tanácsadásaink nagy érdeklődésre tartanak számot,

legyen szó akár méregtelenítésről, allergiáról, vagy fogyókúráról.

Várjuk szeretettel

Tanácsadó Irodáink