MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

FERTŐZÉSI

GÓCKUTATÁS

BUDAPEST

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

.

20/9464249

 

.

 KECSKEMÉT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

20/9464249

  

 

 

FÓT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

 

20/9464249

 

Szavazás

Az elmúlt félévben volt Ön szűrővizsgálaton?
igen
nem

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

 

PREVENTÍV SZŰRŐVIZSGÁLAT

SZEGED

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

 



 
ALLERGIÁSOK!


Energiainformációs


Allergia-Vizsgálat

folyamatos
jelentkezés


Kecskemét

infó:
20/9464-249




ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEK

 

 

 

Az Alternatív Gyógyászatról..... 

 

ALTERNATÍV: 

választható, választás két lehetőség közül, a megszokottól,

a szabványostól eltérő, rendhagyó.

 

Az alternatív gyógymód összefoglaló kategórianév. A jelenkorban a konvencionális európai kórházi kezelés és gyógyszerezés helyett alkalmazott technikákat nevezik így. Beszélhetünk ugyanakkor kiegészítő (complementary) gyógymódokról, amelyeket a hagyományos terápiával együtt alkalmaznak, hogy javítsák annak hatását. A két típusú nem konvencionális gyógymódtípust lefedi a kiegészítő és alternatív gyógymódok (complementary and alternative medicine (CAM)) kifejezés, amelybe így beletartoznak a nem-tudományos, spirituális és vallási összefüggésű gyógyítási módszerek éppúgy, mint az Európán kívül alkalmazott hagyományos módszerek.

 

Az alternatív gyógymódok lényege, hogy nemcsak a test fizikai gyógyítását tűzik ki célul, hanem a páciens szellemi és lelki állapotát is beleveszik a gyógyításba. A holisztikus gyógyászatnak is ez a lényege, hogy párhuzamosan gyógyítják a testet és a lelket.

 

A természetgyógyászat lényege is ebből ered tulajdonképpen, de a természetgyógyászat is hasonló a mai orvosláshoz, hogy leginkább a test gyógyítását veszik előnybe, de mindezt gyógynövényekkel, természetes alapanyagú gyógyhatású termékekkel.

 

A nyugati orvosi iskolákban tanított ortodox orvostudománytól eltérő betegségelméleten alapuló orvoslás. Ide tartozik a homeopátia, akupunktúra, gyógynövények alkalmazása és a kiropraktika.

(Komplementer terápiának is hívják ezeket.)

 

Általánosan elfogadott tétel, hogy a tudományosan megalapozott orvoslás is a természetgyógyászatbólfejlődött ki, bevált módszereit jelenleg is alkalmazza. Hazánkban is egyre nagyobb a nem-konvencionális orvoslásiránti igény a lakosság részéről. Ennek számos oka van. Ha a beteg kezelése a bizonyítékokon alapuló orvoslás ellenére sem javul, mindent elkövet a gyógyulás érdekében.

 

 Kálmán József

Fitoterapeuta vagyok 

 

Esküm egyben a Hitvallásom 

 

 

 

 

Az alábbi szakképesítésekkel rendelkezem:

 

FITOTERAPEUTA DIPLOMA

/ ETI / 

 

 

A fitoterápia magába foglalja a beteg gyógynövényekkel, vagy gyógynövénytermékekkel (gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékekkel) történő kiegészítő kezelését.  

 

 

 

 

VÉRCSEPP ANALÍZIS  DIPLOMA

 / University of Cambridge /

 

  Az élő vércsepp analízis átfogó jellegű vérvizsgálat. Fontos felvilágosítást ad a vér alakos elemeinek minőségéről és működőképességéről. Segítségével lehetővé válik meghatározott betegségekre utaló tendenciák, bizonyos zavarok és elváltozások megfigyelése az „élő vérben”, mielőtt még a konkrét betegség kialakulna.

 

A vér az élet folyója, mindenről "tud", ami a szervezetünkben történik, mert legrejtettebb zugába is eljut. Ezért ha tudni akarjuk, hogy mi zajlik a szervezetünkben, legegyszerűbb a vérünket vallatni. 

 

 

 

Kapcsolatteremtő Gyógyítás

/ Erik Pearl / 

 

 A Kapcsolatteremtő Gyógyítás egyike a legmagasabb energia-alapú technikáknak, mindamellett, hogy ez nem egy technika. Mióta Eric Pearl egyre szélesebb körben ismerteti meg a világgal módszerének csodáját, egyre több és több embert érint meg annak hatásossága.

 

 

 

 A “Kapcsolatteremtés TM” új – axiatonális – energiapályákat vezet be testünkbe. Ezek segítségével képessé válunk különleges, korábban elérhetetlen intenzitású rezgésszintek és gyógyító frekvenciák befogadására, ami előmozdítja gyógyulásunkat, személyes fejlődésünket, stimulálja öngyógyító képességünket

 

 

 

Irányított és Ellenőrzött  Méregtelenítés

/ Dr. Josef Jonas / 

 

 Szervezetünk működését nagyon érzékeny rendszerek irányítják, melyek a legkisebb károsító hatásra is hevesen reagálnak.

A betegséget okozó méreganyagok a szervezet saját szöveteiben rejtekhelyet keresve szaporodnak, " rejtőzködnek " és az idők folyamán fertőzési gócokat alakítanak ki.

Az új számítógép által vezérelt mérőműszer segítségével, mind ez megtalálhatóvá vált.

 



A mindössze 50 percet igénybe vevő vizsgálattal mód nyílik a szervezetben megbúvó gócok és a már kialakult betegségek okozóinak felkutatására is.

Az ajánlott vagy már szedett táplálékiegeszítők közül is kiválaszthatók a szervezet számára legmegfelelőbbek.

Mivel a mérés kapcsán átvizsgáljuk a szervezet minden egyes szervét, kimutathatjuk akár csak enyhe egyensúly zavarát, meghatározhatjuk a harmonizáció lehetőségét.

 

 

 

 Szeretettel várok mindenkit, aki az alternatív gyógymódok iránt érdeklődik.

/ állapotfelméréseinket akár az Ön otthonában is elvégezzük /

 

Kapcsolat:

20/9464249

www.kalmanjozsef.hu

kalmanjozsef.hu@gmail.com

 

 

 

 

 GYÓGYTEÁK - RECEPTURÁK

 

 

 

 Bükkszentkereszten a fitoterapeuta táborban

a bükki füvesembertől tanult  recepturák.

 

 

 

KORPÁS ÉS ZSÍROS HAJ: 3 gr. Diólevelet le kell forrázni 2 dl  vízzel, majd 10 perc után be kell dörzsölni a megmosott hajba és 10 percig rajta hagyni, majd leöblíteni. Ha nem öblítjük le, akkor a hajhagymákat működésre serkenti és hajnövekedés lesz.

 

 AGYI VÉRELLÁTÁS: félig megtöltünk egy kisebb dunsztos üveget megpucolt fokhagymával és 2 dl . almaecettel leöntjük. Ezt érleljük legalább egy héten keresztül, majd a két nyaki eret két oldalt időnként bekenjük és beledörzsöljük az érbe.

 

  AGYI EREK TISZTÍTÁSA: Cavinton helyett: 3 gr. kis téli zöld meténg és 3 gr. orvosi veronika ezt leforrázzuk 2 dl vízzel 10 perc állás után megisszuk, naponta 2x 1-1 csésze.

 

 FOGÍNYGYULLADÁS, ÉS SZÁJÖBLÖGETÉSRE A LEGJOBB: 3 gr /egy csapott evőkanál/ diólevél 2 dl . felforralt víz, 10 perc állás után beletenni valamilyen kis üvegbe és minden fogmosás után ezzel öblögessünk.

 

 CSONTRITKULÁS: Tyúktojást megmosni, ha kiürítettük a fehérjét és sárgáját, akkor belül van egy vékony hártya, azt ki kell húzni belőle, megszárítani, leőrölni és naponta egy kávéskanállal belekeverni az ételbe.

 

 KÖTŐHÁRTYA GYULLADÁS A SZEMEN: szemvidítófű egy csapott evőkanál 2 dl . víz, leforrázni 10 perc állás után ezzel kenegetni a szemet.

 

 SZEMÜNKRE, HA MÁR NEM LÁTUNK JÓL: diólevél tea, egy csapott evőkanál, 2 dl . víz, leforrázni, 10 percig áll és ezzel kenegetni, vagy beáztatott vattapamaccsal betakarni a szemet és 10 percig pihentetni.

Ha zöld hályog van, akkor 1 évig kell használni.

 

 

Saját receptúrák:

 

Aranyszabály: mindig személyre szabottan kell a terápiát kialakítani,

a teák dózisa és keverési aránya is egyénre szabott.

 

Lelki okok estén idegerősítő gyógynövények:

citromfű, orbáncfű, komló

 

 Feszültségoldó, nyugtató tea: Citromfű

Elkészítése: 1 kávéskanálnyi mennyiséget leforrázunk ½ liter vízzel és hagyjuk 15 percig lúgozódni, majd szűrjük. Szétosztjuk 3 részre és egy nap alatt fogyasztjuk el. A citromfű különlegessége, hogy minél gyengébb teát készítünk belőle, annál jobban nyugtat.

 

 Ha a feszültséghez depresszió is társul: Citromfű, Orbáncfű

Elkészítése: fél evőkanálnyi mennyiséget forrázzunk le 2 dl vízzel, 15 percig áztatjuk, majd szűrjük.

Naponta 2-3x fogyasztjuk ezt a mennyiséget.

 

Szív- és idegrendszer nyugtató keverék: Galagonyavirág, Macskagyökér, Komló,Édeskömény

Elkészítése: azonos arányú keverékükből 1 evőkanálnyit 2 dl vízzel leforrázunk.

Naponta 2-3x fogyasztható.

 

Nyugtató, szíverősítő, szapora szívverés elleni teakeverék:

Macskagyökér 

Szúrós gyöngyajak 

Citromfű 

Libapimpó 

Elkészítése: 2 evőkanálnyi mennyiséget áztatunk egész éjjel langyos vízben. Reggel 3 percig főzzük, majd 10 percig áztatjuk és szűrjük. Egész nap kortyolgatva fogyasztjuk el ezt a mennyiséget.

 

Szíverősítő gyógynövénykeverék:

Galagonyavirág 

Galagonyatermés 

Cickafark 

Citromfű 

Szúrós gyöngyajak 

Köménymag 

Macskagyökér 

Elkészítése: 1 teáskanálnyi mennyiséget 5 percig főzünk 2 dl vízben, 10 percig áztatjuk, szűrjük. Naponta 2-3x fogyasztjuk.

 

A felesleges víz vérkeringésből való kihajtása csökkenti a vérnyomást:

Fehér fagyöngy 

Galagonyavirág 

Csalánlevél 

Keskenylevelű útifű 

Szemvidítófű 

Citromfű 

Elkészítése: a fagyöngyből 2 dl vízzel, 1 kávéskanálnyi mennyiségből macerátumot készítünk, ezt hozzáadjuk a többi növényből készült forrázathoz, melyet 2 dl vízzel és egy evőkanálnyi teakeverékből készítünk.

Naponta 2x fogyasztjuk ezt a mennyiséget.

 

 Vérszegénység 

Teakeverék: Csalán levél , Szemvidítófő 

 

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget leforrázunk 2 dl vízzel, 15 percig állni hagyjuk, és naponta 2-szer fogyasztjuk. A vas felszívódása szempontjából nagyon fontos, hogy a szervezetben legyen elegendőfolsav és B12 vitamin. B12 vitamint tartalmaz a vadlucerna virága, az élesztő, a csíráztatott gabona és a tejszín, amennyiben a B12 vitamin nem szívódik fel, orvos által injekciókúra formájában lehet megoldani.

 

Köszvény:

Teakeverék: Mezei zsurló, Nyírfalevél, Tövises iglice gyökér

Fekete bodzavirág

 

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget 10 percig főzünk 3 dl vízben, majd leszűrjük, és naponta 2-szer fogyasztjuk.

 

 

Gombás eredetű fehérfolyásnál alkalmazzuk:

Diólevél 

Keskenylevelű útifű 

Cickafarkfű virága 

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget 5 percig főzünk 2 liter vízben. Naponta egyszer hüvelyöblítést végzünk.

 

Cukor

Teakeverék:

Fehérbabhéj

Feketeáfonya levele

Kecskeruta

Gyermekláncfű (szár és levél)

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget 2 dl vízben 15 percig főzzük, majd szűrjük. Naponta 1-2 alkalommal 2 dl mennyiséget iszunk étkezés előtt.

 

 

Salaktalanító, láz- fájdalomcsillapító, feszültségoldó teakeverék:

Fűzfakéreg 

Fehérbabhéj 

Citromfű 

Angelikagyökér 

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget kell 15 percig főzni 2 dl vízben, majd szűrni. Ezt a mennyiséget 3x kell inni propoliszos mézzel édesítve.

 

 

Rák elleni gyógynövények

 

 

 

Dr. Nagy Géza ajánlása alapján:

 

Naponta 3 dl csalánfű tea.

 

Körömvirág: ebből naponta 3x 2 dl-t.

 

Orbáncfű, antivirális (állatkísérletekben a leukémiát kiváltó vírusokkal megfertőzött egerekben az orbáncfű kivonata megakadályozta a betegség kialakulását.)

Lapugyökér – arctigenint tartalmaz, mely megállítja a daganat növekedését.

 

Propolisz: szeszes kivonata, úgy, hogy étkezés előtt 1 órával naponta 3-szor, 1 teáskanálnyi mennyiséget citromos vízben elfogyaszt.

A propolisz olyan erős citosztatikus hatással rendelkezik, hogy a magvak csirázó képességét is megöli. (allergia próba!)

 

 

A gyógyító zöldségek

 Breuss féle fehérjementes léböjtkúra

 

cékla 30 dkg

 

sárgarépa 10 dkg

 

zeller gumó 10 dkg

 

fekete retek 3 dkg

 

burgonya 1db

 

Elkészítése: A zöldségeket lereszeljük, nedvüket kipréseljük.

 

 

„Lelkünk mélyén ez a vágy él: boldogok akarunk lenni, és jólétben szeretnénk élni, de főleg félelem és betegség nélkül! ”  és ez lehetetlen?