MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

 MINŐSÉGI

VÉRELEMZÉS

+

FERTŐZÉSI

GÓCKUTATÁS

BUDAPEST

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy Minőségi vérelemzést

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

.

20/9464249

.

 

.

 KECSKEMÉT

 

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

+

FERTŐZÉSI GÓCKUTATÁS 

 

  20/9464249

  

 

 

FÓT

 

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

+

FERTŐZÉSI GÓCKUTATÁS

 

20/9464249

 

Szavazás

Az elmúlt félévben volt Ön szűrővizsgálaton?
igen
nem

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

 

PREVENTÍV SZŰRŐVIZSGÁLAT

 


 

SZEGED

 

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

+

FERTŐZÉSI GÓCKUTATÁS 


20/3694543

  
ALLERGIÁSOK!


Energiainformációs


Allergia-Vizsgálat

folyamatos jelentkezés

Kecskemét

infó:
20/9464-249
ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEK

 

 

 

Az Alternatív Gyógyászatról..... 

 

ALTERNATÍV: 

választható, választás két lehetőség közül, a megszokottól,

a szabványostól eltérő, rendhagyó.

 

Az alternatív gyógymód összefoglaló kategórianév. A jelenkorban a konvencionális európai kórházi kezelés és gyógyszerezés helyett alkalmazott technikákat nevezik így. Beszélhetünk ugyanakkor kiegészítő (complementary) gyógymódokról, amelyeket a hagyományos terápiával együtt alkalmaznak, hogy javítsák annak hatását. A két típusú nem konvencionális gyógymódtípust lefedi a kiegészítő és alternatív gyógymódok (complementary and alternative medicine (CAM)) kifejezés, amelybe így beletartoznak a nem-tudományos, spirituális és vallási összefüggésű gyógyítási módszerek éppúgy, mint az Európán kívül alkalmazott hagyományos módszerek.

 

Az alternatív gyógymódok lényege, hogy nemcsak a test fizikai gyógyítását tűzik ki célul, hanem a páciens szellemi és lelki állapotát is beleveszik a gyógyításba. A holisztikus gyógyászatnak is ez a lényege, hogy párhuzamosan gyógyítják a testet és a lelket.

 

A természetgyógyászat lényege is ebből ered tulajdonképpen, de a természetgyógyászat is hasonló a mai orvosláshoz, hogy leginkább a test gyógyítását veszik előnybe, de mindezt gyógynövényekkel, természetes alapanyagú gyógyhatású termékekkel.

 

A nyugati orvosi iskolákban tanított ortodox orvostudománytól eltérő betegségelméleten alapuló orvoslás. Ide tartozik a homeopátia, akupunktúra, gyógynövények alkalmazása és a kiropraktika.

(Komplementer terápiának is hívják ezeket.)

 

Általánosan elfogadott tétel, hogy a tudományosan megalapozott orvoslás is a természetgyógyászatbólfejlődött ki, bevált módszereit jelenleg is alkalmazza. Hazánkban is egyre nagyobb a nem-konvencionális orvoslásiránti igény a lakosság részéről. Ennek számos oka van. Ha a beteg kezelése a bizonyítékokon alapuló orvoslás ellenére sem javul, mindent elkövet a gyógyulás érdekében.

 

 Kálmán József

Fitoterapeuta vagyok 

 

Esküm egyben a Hitvallásom 

 

 

 

 

Az alábbi szakképesítésekkel rendelkezem:

 

FITOTERAPEUTA DIPLOMA

/ ETI / 

 

 

A fitoterápia magába foglalja a beteg gyógynövényekkel, vagy gyógynövénytermékekkel (gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékekkel) történő kiegészítő kezelését.  

 

 

 

 

VÉRCSEPP ANALÍZIS  DIPLOMA

 / University of Cambridge /

 

  Az élő vércsepp analízis átfogó jellegű vérvizsgálat. Fontos felvilágosítást ad a vér alakos elemeinek minőségéről és működőképességéről. Segítségével lehetővé válik meghatározott betegségekre utaló tendenciák, bizonyos zavarok és elváltozások megfigyelése az „élő vérben”, mielőtt még a konkrét betegség kialakulna.

 

A vér az élet folyója, mindenről "tud", ami a szervezetünkben történik, mert legrejtettebb zugába is eljut. Ezért ha tudni akarjuk, hogy mi zajlik a szervezetünkben, legegyszerűbb a vérünket vallatni. 

 

 

 

Kapcsolatteremtő Gyógyítás

/ Erik Pearl / 

 

 A Kapcsolatteremtő Gyógyítás egyike a legmagasabb energia-alapú technikáknak, mindamellett, hogy ez nem egy technika. Mióta Eric Pearl egyre szélesebb körben ismerteti meg a világgal módszerének csodáját, egyre több és több embert érint meg annak hatásossága.

 

 

 

 A “Kapcsolatteremtés TM” új – axiatonális – energiapályákat vezet be testünkbe. Ezek segítségével képessé válunk különleges, korábban elérhetetlen intenzitású rezgésszintek és gyógyító frekvenciák befogadására, ami előmozdítja gyógyulásunkat, személyes fejlődésünket, stimulálja öngyógyító képességünket

 

 

 

Irányított és Ellenőrzött  Méregtelenítés

/ Dr. Josef Jonas / 

 

 Szervezetünk működését nagyon érzékeny rendszerek irányítják, melyek a legkisebb károsító hatásra is hevesen reagálnak.

A betegséget okozó méreganyagok a szervezet saját szöveteiben rejtekhelyet keresve szaporodnak, " rejtőzködnek " és az idők folyamán fertőzési gócokat alakítanak ki.

Az új számítógép által vezérelt mérőműszer segítségével, mind ez megtalálhatóvá vált.

 A mindössze 50 percet igénybe vevő vizsgálattal mód nyílik a szervezetben megbúvó gócok és a már kialakult betegségek okozóinak felkutatására is.

Az ajánlott vagy már szedett táplálékiegeszítők közül is kiválaszthatók a szervezet számára legmegfelelőbbek.

Mivel a mérés kapcsán átvizsgáljuk a szervezet minden egyes szervét, kimutathatjuk akár csak enyhe egyensúly zavarát, meghatározhatjuk a harmonizáció lehetőségét.

 

 

 

 Szeretettel várok mindenkit, aki az alternatív gyógymódok iránt érdeklődik.

/ állapotfelméréseinket akár az Ön otthonában is elvégezzük /

 

Kapcsolat:

20/9464249

www.kalmanjozsef.hu

kalmanjozsef.hu@gmail.com

 

 

 

 

 GYÓGYTEÁK - RECEPTURÁK

 

 

 

 Bükkszentkereszten a fitoterapeuta táborban

a bükki füvesembertől tanult  recepturák.

 

 

 

KORPÁS ÉS ZSÍROS HAJ: 3 gr. Diólevelet le kell forrázni 2 dl  vízzel, majd 10 perc után be kell dörzsölni a megmosott hajba és 10 percig rajta hagyni, majd leöblíteni. Ha nem öblítjük le, akkor a hajhagymákat működésre serkenti és hajnövekedés lesz.

 

 AGYI VÉRELLÁTÁS: félig megtöltünk egy kisebb dunsztos üveget megpucolt fokhagymával és 2 dl . almaecettel leöntjük. Ezt érleljük legalább egy héten keresztül, majd a két nyaki eret két oldalt időnként bekenjük és beledörzsöljük az érbe.

 

  AGYI EREK TISZTÍTÁSA: Cavinton helyett: 3 gr. kis téli zöld meténg és 3 gr. orvosi veronika ezt leforrázzuk 2 dl vízzel 10 perc állás után megisszuk, naponta 2x 1-1 csésze.

 

 FOGÍNYGYULLADÁS, ÉS SZÁJÖBLÖGETÉSRE A LEGJOBB: 3 gr /egy csapott evőkanál/ diólevél 2 dl . felforralt víz, 10 perc állás után beletenni valamilyen kis üvegbe és minden fogmosás után ezzel öblögessünk.

 

 CSONTRITKULÁS: Tyúktojást megmosni, ha kiürítettük a fehérjét és sárgáját, akkor belül van egy vékony hártya, azt ki kell húzni belőle, megszárítani, leőrölni és naponta egy kávéskanállal belekeverni az ételbe.

 

 KÖTŐHÁRTYA GYULLADÁS A SZEMEN: szemvidítófű egy csapott evőkanál 2 dl . víz, leforrázni 10 perc állás után ezzel kenegetni a szemet.

 

 SZEMÜNKRE, HA MÁR NEM LÁTUNK JÓL: diólevél tea, egy csapott evőkanál, 2 dl . víz, leforrázni, 10 percig áll és ezzel kenegetni, vagy beáztatott vattapamaccsal betakarni a szemet és 10 percig pihentetni.

Ha zöld hályog van, akkor 1 évig kell használni.

 

 

Saját receptúrák:

 

Aranyszabály: mindig személyre szabottan kell a terápiát kialakítani,

a teák dózisa és keverési aránya is egyénre szabott.

 

Lelki okok estén idegerősítő gyógynövények:

citromfű, orbáncfű, komló

 

 Feszültségoldó, nyugtató tea: Citromfű

Elkészítése: 1 kávéskanálnyi mennyiséget leforrázunk ½ liter vízzel és hagyjuk 15 percig lúgozódni, majd szűrjük. Szétosztjuk 3 részre és egy nap alatt fogyasztjuk el. A citromfű különlegessége, hogy minél gyengébb teát készítünk belőle, annál jobban nyugtat.

 

 Ha a feszültséghez depresszió is társul: Citromfű, Orbáncfű

Elkészítése: fél evőkanálnyi mennyiséget forrázzunk le 2 dl vízzel, 15 percig áztatjuk, majd szűrjük.

Naponta 2-3x fogyasztjuk ezt a mennyiséget.

 

Szív- és idegrendszer nyugtató keverék: Galagonyavirág, Macskagyökér, Komló,Édeskömény

Elkészítése: azonos arányú keverékükből 1 evőkanálnyit 2 dl vízzel leforrázunk.

Naponta 2-3x fogyasztható.

 

Nyugtató, szíverősítő, szapora szívverés elleni teakeverék:

Macskagyökér 

Szúrós gyöngyajak 

Citromfű 

Libapimpó 

Elkészítése: 2 evőkanálnyi mennyiséget áztatunk egész éjjel langyos vízben. Reggel 3 percig főzzük, majd 10 percig áztatjuk és szűrjük. Egész nap kortyolgatva fogyasztjuk el ezt a mennyiséget.

 

Szíverősítő gyógynövénykeverék:

Galagonyavirág 

Galagonyatermés 

Cickafark 

Citromfű 

Szúrós gyöngyajak 

Köménymag 

Macskagyökér 

Elkészítése: 1 teáskanálnyi mennyiséget 5 percig főzünk 2 dl vízben, 10 percig áztatjuk, szűrjük. Naponta 2-3x fogyasztjuk.

 

A felesleges víz vérkeringésből való kihajtása csökkenti a vérnyomást:

Fehér fagyöngy 

Galagonyavirág 

Csalánlevél 

Keskenylevelű útifű 

Szemvidítófű 

Citromfű 

Elkészítése: a fagyöngyből 2 dl vízzel, 1 kávéskanálnyi mennyiségből macerátumot készítünk, ezt hozzáadjuk a többi növényből készült forrázathoz, melyet 2 dl vízzel és egy evőkanálnyi teakeverékből készítünk.

Naponta 2x fogyasztjuk ezt a mennyiséget.

 

 Vérszegénység 

Teakeverék: Csalán levél , Szemvidítófő 

 

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget leforrázunk 2 dl vízzel, 15 percig állni hagyjuk, és naponta 2-szer fogyasztjuk. A vas felszívódása szempontjából nagyon fontos, hogy a szervezetben legyen elegendőfolsav és B12 vitamin. B12 vitamint tartalmaz a vadlucerna virága, az élesztő, a csíráztatott gabona és a tejszín, amennyiben a B12 vitamin nem szívódik fel, orvos által injekciókúra formájában lehet megoldani.

 

Köszvény:

Teakeverék: Mezei zsurló, Nyírfalevél, Tövises iglice gyökér

Fekete bodzavirág

 

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget 10 percig főzünk 3 dl vízben, majd leszűrjük, és naponta 2-szer fogyasztjuk.

 

 

Gombás eredetű fehérfolyásnál alkalmazzuk:

Diólevél 

Keskenylevelű útifű 

Cickafarkfű virága 

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget 5 percig főzünk 2 liter vízben. Naponta egyszer hüvelyöblítést végzünk.

 

Cukor

Teakeverék:

Fehérbabhéj

Feketeáfonya levele

Kecskeruta

Gyermekláncfű (szár és levél)

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget 2 dl vízben 15 percig főzzük, majd szűrjük. Naponta 1-2 alkalommal 2 dl mennyiséget iszunk étkezés előtt.

 

 

Salaktalanító, láz- fájdalomcsillapító, feszültségoldó teakeverék:

Fűzfakéreg 

Fehérbabhéj 

Citromfű 

Angelikagyökér 

Elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget kell 15 percig főzni 2 dl vízben, majd szűrni. Ezt a mennyiséget 3x kell inni propoliszos mézzel édesítve.

 

 

Rák elleni gyógynövények

 

 

 

Dr. Nagy Géza ajánlása alapján:

 

Naponta 3 dl csalánfű tea.

 

Körömvirág: ebből naponta 3x 2 dl-t.

 

Orbáncfű, antivirális (állatkísérletekben a leukémiát kiváltó vírusokkal megfertőzött egerekben az orbáncfű kivonata megakadályozta a betegség kialakulását.)

Lapugyökér – arctigenint tartalmaz, mely megállítja a daganat növekedését.

 

Propolisz: szeszes kivonata, úgy, hogy étkezés előtt 1 órával naponta 3-szor, 1 teáskanálnyi mennyiséget citromos vízben elfogyaszt.

A propolisz olyan erős citosztatikus hatással rendelkezik, hogy a magvak csirázó képességét is megöli. (allergia próba!)

 

 

A gyógyító zöldségek

 Breuss féle fehérjementes léböjtkúra

 

cékla 30 dkg

 

sárgarépa 10 dkg

 

zeller gumó 10 dkg

 

fekete retek 3 dkg

 

burgonya 1db

 

Elkészítése: A zöldségeket lereszeljük, nedvüket kipréseljük.

 

 

„Lelkünk mélyén ez a vágy él: boldogok akarunk lenni, és jólétben szeretnénk élni, de főleg félelem és betegség nélkül! ”  és ez lehetetlen?