MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

FERTŐZÉSI

GÓCKUTATÁS

BUDAPEST

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

.

20/9464249

 

.

 KECSKEMÉT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

20/9464249

  

 

 

FÓT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

 

20/9464249

 

Szavazás

Az elmúlt félévben volt Ön szűrővizsgálaton?
igen
nem

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

 

PREVENTÍV SZŰRŐVIZSGÁLAT

SZEGED

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

  
ALLERGIÁSOK!


Energiainformációs


Allergia-Vizsgálat

folyamatos
jelentkezés


Kecskemét

infó:
20/9464-249
Dr.Rife frekvenciái

Napjainkban egyre inkább teret hódítanak a különböző fényterápiás, hangterápiás, biorezonanciás kezelések. Ezek a terápiák is mind a frekvenciák gyógyító hatásán alapulnak. Bármelyik technikát is nézzük mindegyik módszer a helyes frekvenciák visszaállítására törekszik. A REIKI mester az univerzális energiát alakítja át és kezével juttatja a helyes rezgéseket a kezelendő személybe. A biorezonanciás készüléket használó természetgyógyász is a sejtek, szervek helyes rezgéseit állítja helyre. A homeopátiás szerek gyógyító hatásai is rezgéseken alapulnak, hiszen már sok esetben a hígítás olyan mértékű, hogy maga a hatóanyag nem kimutatható a szerben, "csak" a rezgése van jelen. 

 


-
Dr. Rife a frekvencia kezelések úttörőjének köszönhetően, meghatározta a több száz betegség gyógyító frekvenciáit. Ezeket a frekvenciákat tudjuk használni számítógépünkön keresztül egy szoftver segítségével. Semmi extra dologra nincs szükség csúpán testelektródákra amivel egy erősítő közbeiktatásával a testbe tudjuk juttatni a Dr.Rife és más kutatók által meghatározott frekvenciákat. 

 

Ifj. Royal Raymond Rife (1888 - 1971) egy tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező volt. A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért. Legismertebb találmányai a 'frekvencia-készülék', valamint az 'univerzális vírus-mikroszkóp'.

A speciális mikroszkópjainak köszönhetően felfedezte, hogy minden betegségeket keltő organizmusok sebezhetőek egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más sejtre egyáltalán nincs hatással. Évekig kísérletezgetve feltérképezte minden általa veszélyesnek tartott baktérium, vírus halálos frekvenciáját. A frekvencia kezelés lényegében a sejt saját kibocsájtott rezgését juttatja vissza a sejtnek. Ennek következtében a mikroorganizmus sejfala meggyengűl majd felhasad és elpusztul. Az ember sejtfala jóval erősebb ezért a kezelés teljesen ártalmatlan.

Rife többféle ilyen rezonáns frekvenciákon működő készüléket alkotott különféle betegségek, többek között a rák-betegség, gyógyítására.

Rife-nak 1920-tól sikerült elérnie azt, amit a mai elektron-mikroszkópokkal még ma sem lehet kimutatni: élőben, színesben és nagy felbontás mellett tudta vizsgálni a mikróbákat. Ezt rés-spektroszkópiával, precízen állítható és forgatható kvartz-prizmákkal, túlnyomórészt ibolyántúli fénysugárzások két ilyen, a minta által kiválasztott, egymástól kissé eltérő hullámhosszával tudta elérni. Ezek a kiválasztott, többnyire a látható fény spektrumán kívül álló frekvenciák voltak azok amik rezonálva láthatóvá tették a mikróbákat. Ez a két fény-hullámhossz interferenciát okozott, ami így nagyobbá vált, és már a látható fény spektrumába esett. Ezzel Rife volt az első kutató, aki élõ mikróbákat tudott vizsgálni.
Mivel az organizmusok 75%-a a látható fény spektrumán kívül álló hullámhosszakkal volt csak gerjeszthető, ezért a mai kutatók jelenleg is a sötétben tapogatóznak és csak fekete-fehérben, az elpusztított minták látható tetemeit tudják vizsgálni. Rife jóval megelőzte korát!

Hosszú, évekig tartó tanulmányai során észrevette hogy minden egyes vírusnak, vagy baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé is teszi azokat. Például, azt mondta, hogy a rákos daganatban levő organizmusok arról voltak felismerhetők, hogy egy jellegzetes lilás-vörös kisugárzást adtak. Ezeket a rendkívül kisméretû, lilás-vörösen fénylő, élő alakzatokat BX bacilusoknak nevezte. Errõl a speciálisan fénylő mivoltukról voltak felismerhetőek más közegekben is. Rife precizitására utal az is, hogy több mint 400-szor megismételte kísérleteit, és minden egyes alkalommal a BX típusú bacilus mindig rákos daganatot keltett. Akárcsak ahogy azt egy francia kutató-tudós, Béchamp korábban feltételezte, azt észlelte, hogy az alaptípusú élő mikro-alakzatok, amik anatómiailag minden organikus közegben jelen vannak, csak bizonyos betegséget kiváltó feltételek esetén alakulnak át betegséget okozó formává. A betegség nem azért lett mert valami mikro-organizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó formává. Az eredeti kiváltó ok tehát nem a vírus, hanem például egy sokk, vagy toxinok, vagy sugárzás, vagy negatív gondolkodásmód, stb. - azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ami a mikróbák elszaporodásának kedvez.

 

 Szoftveres frekvenciagenerálás

 

 


A kifejlesztett program a számítógépünk hangkártyáján keresztül generálja a frekvenciákat. Ennek nagy előnye, hogy külön eszköz nem szükséges a frekvencia generáláshoz, mert a számítógép hangkártyáján generálódnak a frekvenciák. A program több száz Rife frekvenciát is tartalmaz a legkülönfélébb betegségekre. A manuális frekvenciabaviteli funkciónak köszönhetően alacsony frekvenciás(50Hz. alatti) terápiát is végezhetünk, amilyet a elektromágneses matracok ishasználnak vagy akár a többi kutató által megállapított frekvenciákat is használhatjuk. A terápiák listája itt megtekinthető. A kezelés a testre felhelyezett elektródákkal vagy elektromágneses pulzáló matraccal történhet. A pulzáló elektromágneses terápiát (PEMF) több forgalomban lévő eszköz (pl.: Magneter, Bemer, Promag) is használja. A szoftveres megoldású frekvenciagenerálás abban külömbözik a többi eszköztől, hogy a frekvencia tartomány 20.000Hz.-ig használható. A módszer teljesen biztonságos, mivel egy meghatározott frekvencia más sejtekre semmilyen hatás nem fejt ki. Ellenjavallat a szívritmus szabályzóval élő emberek és várandós kismamák. A fekvencia kezelések alatt nem tapasztaltak nemkivánatos hatásokat. Nagyszámú vírus, parazita vagy baktérium elpusztulása esetén előfordulhat fejfájás, hasmenés. Ez természetes folyamat mivel nagy mennyiságű elpusztult sejtet kell a szervezetnek kiürítenie.

 Frekvencia generátor nem orvosi készülék, önmagában gyógyítási célra nem használható!

 

további infó:20/9464249