MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

FERTŐZÉSI

GÓCKUTATÁS

BUDAPEST

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

.

20/9464249

 

.

 KECSKEMÉT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

20/9464249

  

 

 

FÓT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

 

20/9464249

 

Szavazás

Az elmúlt félévben volt Ön szűrővizsgálaton?
igen
nem

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

 

PREVENTÍV SZŰRŐVIZSGÁLAT

SZEGED

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

 



 
ALLERGIÁSOK!


Energiainformációs


Allergia-Vizsgálat

folyamatos
jelentkezés


Kecskemét

infó:
20/9464-249




Hogy a gyermekáldás ne csak remény maradjon ...

 

 


 

 

Gyermeket szeretne?

Tudatosan készül a gyermekvállalásra?

A legjobb helyen jár…

 

Már egy ideje természetes úton próbálkoznak a gyermekáldással…

.

- De az a bizonyos két csík várat magára?

- Gyanakszik, hogy valami „nincs rendben”?

- Nem tudja, mikor és kitől kérjen segítséget?

- Úgy érzi, ez csak Önnel, Önökkel fordul elő?

- Választ keres a „miért”-ekre?

.

A legfrissebb statisztikai adatok szerint ma Magyarországon a házaspárok húsz százaléka meddőségi problémákkal küzd. Azaz minden ötödik pár szembesül azzal a ténnyel, hogy nem akkor és nem úgy érkezik a gyermekáldás, ahogyan tervezték. Közel 400.000 ember érintett a témában.

 

Számuk napról napra növekszik…

 

Ha a jelenlegi tendencia nem változik, a következő generációknak csak töredéke élheti át a természetes fogantatás örömeit.

- Megállítható ez a folyamat?

- Mit lehet tenni ellene?

.

Fogantatás előtti Méregtelenítés

- mint az egészséges gyermekhez vezető út -

 .

 A Baby-Start programunk ezekkel a kérdésekkel foglalkozik. Pozitívan, közérthetően, többoldalú megközelítésben.

 

Amennyiben párjával úgy döntöttek, hogy fizikailag és lelkileg felkészülten szeretnék fogadni az új jövevényt és ennek érdekében egészséges életmódra törekszenek, örömmel ajánljuk figyelmébe fogantatást megelőző méregterheléses állapotfelmérésünket.

 

Az ideális felkészülés egy egészséges, elégedett csecsemő fogantatására és világrajövetelére, az a célirányos méregtelenítés, amelyet „ fogantatást megelőző méregtelenítésnek” nevezünk .

A családtervezésnél elsősorban a női szervezetet méregtelenítjük, az utóbbi időben viszont egyre gyakrabban érkeznek párok az állapotfelmérésre.

Amennyiben mindkét potenciális szülő odafigyel a saját egészségére – ezzel biztosítva jövendő gyermekének egészséges fejlődését, aktívan részt vállal egészsége javításában - azt bizonyítja, hogy ez a legjobb módja annak, hogy a gyermek egészséges környezetben , optimálisan működő, harmonikus családban nőjön fel.

A fogamzás előtti felkészülésnél a méregtelenítés során, egyaránt odafigyelünk a testre és az érzelmi harmóniára.

Nem lehet megmondani melyik méregtelenítés a fontosabb.

 

Az esetek 35%-ban a nőknél, 35%-ban a férfiaknál, a maradék 30%-ban mindkét félnél található probléma.

A női meddőség leggyakoribb okai közé tartozik a petevezeték elváltozása vagy eltömődése, a hormonális problémák, az endometriosis, a megtermékenyített petesejt beágyazódásának nehézségei, a stressz. Gyakori problémát okoznak azok a krónikus gyulladások is, melyek háttere a klasszikus orvoslásban sokszor megfoghatatlan. Az életmód, a környezeti ártalmak, a nehézfémek, az elektroszmog, a mikroorganizmusok, a fertőzési gócok és természetesen a lelki állapot, mind hozzájárul a probléma kialakulásához.

A férfiak esetében a leggyakoribb ok az életképes, egészséges spermiumok számának csökkenése, autoimmun problémák, a spermavezeték blokkja, impotencia, ejakulációs kudarc, stressz. Az utóbbi ötven évben a férfiak spermiumtermelése 50%-al esett vissza. Nagy szerepet játszik ebben a hormonokkal és nehézfémekkel (különösen a higany) egyre szennyezettebb víz, mely lerakódhat a kötőszövetben, a hormonális mirigyekben, az idegrendszerben. A herékre nagy hatással van a radioaktivitás, a növény védőszerek, a gyulladások és a vitaminhiány.

Mind két félnél nagy gondot okozhatnak a fertőzések, melyek közül a leggyakoribb a clamydia, borrelia, papiloma vírus, streptococcus, candida. Ezek a kórokozók megtalálhatók a szervezetben szabad toxinként, de fertőzési gócban még gyakoribbak.

Az ideális az, ha a férfi és a nő egyszerre tisztítja ki a szervezetét – nem csak önmagáért – hanem az egészséges utód megszületéséért. A Joalis információs méregtelenítéssel olyan területeket is kitisztíthatunk, amit egyéb méregtelenítési eljárással nem tudnánk. Egyedülálló módon megnyithatjuk a fertőzési gócokat, felszámolhatjuk az érzelmi terhelőket.

Létezik univerzális eljárás is, de sokkal hatékonyabb egyénre szabottan - előzőleg kimérve – elkezdeni a tisztítást. Fontos a genitáliák, a máj és a vesék körének tisztítása, az ideg- és a hormonális rendszer, valamint a nyirok utak toxinterhelésének megszüntetése.

 

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, írjon - hívjon !!

.

20/9464249

http://kalmanjozsef.hu