MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

FERTŐZÉSI

GÓCKUTATÁS

BUDAPEST

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

.

20/9464249

 

.

 KECSKEMÉT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

20/9464249

  

 

 

FÓT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

 

20/9464249

 

Szavazás

Az elmúlt félévben volt Ön szűrővizsgálaton?
igen
nem

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

 

PREVENTÍV SZŰRŐVIZSGÁLAT

SZEGED

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

  
ALLERGIÁSOK!


Energiainformációs


Allergia-Vizsgálat

folyamatos
jelentkezés


Kecskemét

infó:
20/9464-249
Komplex Sejtszintű Állapotfelmérés

 

Komplex Sejtszintű Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy Minőségi Vérelemzést, egy egész szervezetre

kiterjedő fertőzési góckutatást, és a terápiás terv elkészítését.

 

 

A minőségi vérelemzés a vér alakos elemeinek és azok minőségi elváltozásainak képi megjelenítési módszere.

 

A vér az élet folyója, mindenről „tud” ami a szervezetünkben történik, mert legrejtettebb zugába is eljut. Ezért ha tudni akarjuk, hogy mi zajlik a szervezetünkben, legegyszerűbb a vért vallatni.

A vér nagyon érdekes folyadék - tulajdonképpen kötőszövet - , amelyben sejteket és sejtszerű részecskéket egyaránt találhatunk. Legfontosabb feladata a szervezet sejtjeihez szállítani a tápanyagokat és az oxigént, majd elszállítani azoktól a széndioxidot és egyéb végtermékeket. A vér felét a plazma teszi ki, amely túlnyomórészt vízből és benne oldott sókból, valamint fehérjékből áll. Ezeken kívül hormonok, zsírok, cukrok, ásványi anyagok és vitaminok találhatók még benne. A plazmán kívül három nagyobb összetevő alkotja még a vért. A második legnagyobb arányú összetevő a vörösvértestek csoportja, amelyek az oxigén és a széndioxid szállítását végző hemoglobint tartalmazza. A fehérvérsejtekből minden 600 vörösvértestre 1 darab jut, és általában a szervezet védekezési reakcióiban vesznek részt. A vérlemezkék nem sejtek, csak sejtszerű részecskék, és feladatuk a véralvadás biztosítása. A vér sejtes és sejtszerű elemei a csontvelőben képződnek, ahol minden vérsejt egy közös sejttípusból, az őssejtből alakul ki. A csontokat is érintő betegségek ezért vezethetnek a vérképzés zavaraihoz.

 

Fájdalommentes, az ujjbegy megszúrásával vett élő vért analizálja sötétlátóteres mikroszkóppal. Egyénre szabott információ nyerhető a vér alakos elemeinek állapotáról és működő képességéről, az immunrendszer aktivitásáról, kórokozók-baktériumok, gombák jelenlétéről, anyagcsere zavarokról, nehézfémekről, toxikus anyagokról, fehérje vagy zsír túlterhelésről, savas belső környezetről, ásványok és vitaminok aktuális szintjéről.

 

A minőségi vérelemzés / és az összes mikroszkópos vérvizsgálat, nevezzük bármilyen csoda vizsgálatoknak is! / nem képes a szervezetben található fertőzési gócok, kórokozók és méreganyagok pontos helyének a meghatározására.

 

Erre szolgál a sejtszintű Állapotfelmérés

 

 

az Irányított és Ellenőrzött Méregterheléses Állapotfelmérés

 

 A biorezonancia alapú- mérőműszer NASA fejlesztés. Űrhajósok részére lett kifejlesztve, hogy ne tudják eltitkolni krónikus betegségeiket, amik hagyományos orvosi műszerekkel (UH, RTG, labor) nem kimutathatók, vagy éppen olyan stádiumban van a betegség, amikor nincs tünet (pollen allergia nem pollen időszakban).

 

A műszer sejt szinten fertőzéses gócokat mutat ki, mely alapjai minden krónikus megbetegedésnek. Hagyományos orvosi műszerek, amelyeket általában a diagnózisok felállítására használunk, szerveket vizsgálnak: az ultrahang lágy szerveket (szív, nyaki erek, hasi szervek, a röntgen főleg a csontok szervrendszerét, és így tovább. Ezek az eljárások nem biztosítják sejt szinten is megvizsgálni az adott szervet. Jelenleg egy ilyen a sejt szinten is vizsgáló orvosi műszer van, ez a PET Scan, melyet daganatos sejtek kimutatására használnak főleg, az onkológia területén.

 

Fertőzéses gócok először sejtes szinten vannak jelen szervezetünkben, ilyenkor már okozhatnak panaszokat, de hagyományos úton még nem ki mutathatóak. Nem minden fertőzéses góc vonz maga után betegséget, csak a megfelelő méretű.

Fertőzéses gócok kialakulása: Immunrendszerünk fő feladata a fertőzéses gócok kitakarítása szervezetünkből. Ha az immunrendszerünket túlterheljük, egy nap túl sok fertőzést viszünk be (pl.: baktérium, vírus, gomba vagy ezek méreg anyagai); környezeti ártalmakat (ionizáló sugárzás, vegyi anyagok, nehézfémek); vagy stressz, érzelmi blokk ér minket, akkor az immunrendszer egy ideig takarít, és próbálja semlegesíteni a napi ártalmakat. De a nap végén, a megmaradt méreganyagokat gondosan elcsomagolja ún. fertőzéses gócba és eltárolja: pl. csontokban, bélben, májban egy szóval bármelyik szervünkben. Ha többször ugyan abba a szervbe tárolódik a fertőzéses góc, ezek mérete nő és krónikus betegséget vonzhat maga után. Sajnos immunrendszerünk olyan profin csomagol, hogy utána ő sem látja a gócokat. Ezért, még ha egy-egy nap lenne is immunrendszerünknek szabad kapacitása, nem képes kiirtani a fertőzéses gócokat szervezetünkből.

A mérés 50-60 percig tart, tenyérről mér a gép egy tollszerű elektródával. Az eljárás fájdalmatlan. A géphez tartózó program 16.ooo meghatározás közül választ. A kiadott véleményen csak a kóros elváltozás szerepel

(a normális tartományban lévő mérési adatok nem szerepelnek).

 

Az immunrendszerünk lesz az alapja gyógyulásunknak, hiszen ő segít a méregtelenítésben.

Így speciális információt átadva rá lehet venni, hogy kezdje meg a takarítást szervezetünkben. Csak erős, jó immunrendszert lehet felhasználni a gyógyulásra, tehát ha gyenge először őt kell erősíteni. Nagyon fontos, amikor takarítjuk a fertőzéses gócokat az útvonalat is meg kell terveznünk: hiszen hiába fogunk kioldani fertőzéses gócot pl.: májból, ha a külvilág felé nem tud távozni, mert nyirokrendszerünk „szervezetünk szennycsatornája” dugult.

A fentiek miatt hívják jelen eljárást irányított és ellenőrzött méregtelenítésnek. Hiszen pontosan tudjuk, honnan ürül ki, mi ürül ki és hová távozik a fertőzés.

 

 

A Komplex Sejtszintű Állapotfelmérést

Kecskemét Széchenyi sétány 5. sz alatt végezzük

igény szerint az ország bármely területére is kitelepülünk.

 

 Elérhetőségek:

Cím: Kecskemét Széchenyi sétány 5.

Tel: 20/9464249

e-mail: a.claritas@gmail.com

http://claritasalapitvany.hu