MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

FERTŐZÉSI

GÓCKUTATÁS

BUDAPEST

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

.

20/9464249

 

.

 KECSKEMÉT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

20/9464249

  

 

 

FÓT

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

 

20/9464249

 

Szavazás

Az elmúlt félévben volt Ön szűrővizsgálaton?
igen
nem

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

 

PREVENTÍV SZŰRŐVIZSGÁLAT

SZEGED

 

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy 

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

 



 
ALLERGIÁSOK!


Energiainformációs


Allergia-Vizsgálat

folyamatos
jelentkezés


Kecskemét

infó:
20/9464-249




Irányított és Ellenőrzött Méregtelenítés


 

 


ENERGIAINFORMÁCIÓS MEDICINA


"A méregtelenítés egy olyan folyamatos eljárás, amely soha nem fejeződik be és amelyik az ideális állapothoz vezető utat követi."
.
A mérőműszerről: Joalis® féle- biorezonancia alapú- mérőműszer NASA fejlesztés. Űrhajósok részére lett kifejlesztve, hogy ne tudják eltitkolni krónikus betegségeiket, amik hagyományos orvosi műszerekkel (UH, RTG, labor) nem kimutathatók, vagy éppen olyan stádiumban van a betegség, amikor nincs tünet (pollen allergia nem pollen időszakban).
A műszer sejt szinten fertőzéses gócokat mutat ki, mely alapjai minden krónikus megbetegedésnek. Hagyományos orvosi műszerek, amelyeket általában a diagnózisok felállítására használunk, szerveket vizsgálnak: az ultrahang lágy szerveket (szív, nyaki erek, hasi szervek, a röntgen főleg a csontok szervrendszerét, és így tovább. Ezek az eljárások nem biztosítják sejt szinten is megvizsgálni az adott szervet. Jelenleg egy ilyen a sejt szinten is vizsgáló orvosi műszer van, ez a PET Scan, melyet daganatos sejtek kimutatására használnak főleg, az onkológia területén.
Fertőzéses gócok először sejtes szinten vannak jelen szervezetünkben, ilyenkor már okozhatnak panaszokat, de hagyományos úton még nem ki mutathatóak. Nem minden fertőzéses góc vonz maga után betegséget, csak a megfelelő méretű.

Fertőzéses gócok kialakulása: Immunrendszerünk fő feladata a fertőzéses gócok kitakarítása szervezetünkből. Ha az immunrendszerünket túlterheljük, egy nap túl sok fertőzést viszünk be (pl.: baktérium, vírus, gomba vagy ezek méreg anyagai); környezeti ártalmakat (ionizáló sugárzás, vegyi anyagok, nehézfémek); vagy stressz, érzelmi blokk ér minket, akkor az immunrendszer egy ideig takarít, és próbálja semlegesíteni a napi ártalmakat. De a nap végén, a megmaradt méreganyagokat gondosan elcsomagolja ún. fertőzéses gócba és eltárolja: pl. csontokban, bélben, májban egy szóval bármelyik szervünkben. Ha többször ugyan abba a szervbe tárolódik a fertőzéses góc, ezek mérete nő és krónikus betegséget vonzhat maga után.

Sajnos immunrendszerünk olyan profin csomagol, hogy utána ő sem látja a gócokat. Ezért, még ha egy-egy nap lenne is immunrendszerünknek szabad kapacitása, nem képes kiirtani a fertőzéses gócokat szervezetünkből.

A mérés 40-50 percig tart, tenyérről mér a gép egy tollszerű műszerrel. Az eljárás fájdalmatlan. A géphez tartózó orvosi program 16.ooo meghatározás közül választ. A kiadott véleményen csak a kóros elváltozás szerepel (a normális tartományban lévő mérési adatok nem szerepelnek). FG-vel jelöljük a fertőzéses gócokat, majd alattuk látható a terheltségek, amik okozzák a fertőzéses gócokat
.Az immunrendszerünk lesz az alapja gyógyulásunknak, hiszen ő segít a méregtelenítésben. Így speciális információt átadva rá lehet venni, hogy kezdje meg a takarítást szervezetünkben. Csak erős, jó immunrendszert lehet felhasználni a gyógyulásra, tehát ha gyenge először őt kell erősíteni. Nagyon fontos, amikor takarítjuk a fertőzéses gócokat az útvonalat is meg kell terveznünk: hiszen hiába fogunk kioldani fertőzéses gócot pl.: májból, ha a külvilág felé nem tud távozni, mert nyirokrendszerünk „szervezetünk szennycsatornája” dugult.

A fentiek miatt hívják jelen eljárást irányított és ellenőrzött méregtelenítésnek. Hiszen pontosan tudjuk, honnan ürül ki, mi ürül ki és hová távozik a fertőzés.
.
A TÜNETEK!!!!!!

Milyen tünetek várhatók a méregtelenítés során?

Leggyakrabban a bőr felületén jelentkeznek gombostűfejnyi vagy nagyobb kiemelkedő, enyhén piros, viszkető bőrelváltozások, melyek a fejen, háton, hason, a mellkas felső részén fordulnak elő a leggyakrabban. Az effajta kiütések gyakran akut mérgezések velejáróiként is megjelennek. Gondoljunk csak a gyógyszerallergiákra, vagy ételmérgezésekre! A méregtelenítés tüneteként felszaporodhatnak a mitesszerek, fokozódhat a faggyúműködés, a bőr lehet szárazabb és hámló. Ezek a tünetek mind-mind kapuk, melyeken keresztül a salak- vagy méreganyagok eltávozhatnak szervezetünkből. A sérülések vagy műtéti sebek megduzzadhatnak, a fájdalmak felerősödhetnek. Jelentkezhet erősebb és kellemetlen szagú izzadtság, mely fokozott folyadékbevitellel nemcsak enyhíthető, hanem egyúttal növelhető a méregtelenítés erőssége is.

Akinek légzőrendszeri problémája volt, vagy betegsége a tüdő meridián egyensúlytalanságával függ össze, ott rosszabbá válhat a lehelet, köhögés jelentkezhet (kezdetben száraz majd a köhögés felszakad).

Főleg emésztőrendszeri betegségek következményeként, de más betegség méregtelenítése következtében is számíthatunk émelygésre, hasi diszkomfort érzésre, s majdnem mindig lepedékessé válik a nyelv. Ehhez hasonlóan a gyomor és bélnyálkahártya is fokozott kiválasztásra tér át. Ezért alkalmazzák gyakran a beöntéseket, mint a méregtelenítés fontos részét. A nagyobb epeürülés következménye a széklet megváltozása.

A vese vagy a vesemeridián problémáinál a vizelet sötétebb színűvé, erősebb szagúvá válik. Megfelelő folyadékfogyasztással ezt is tökéletesen mérsékelhetjük. A kúrák első napjaiban a vizelet acetonos szagúvá is válhat.

A méregtelenítés igénybe veszi lelki állóképességünket is. Jellemző a fokozott labilitás, zavaros álmok, ingerlékenység, szokatlan dühkitörések. Elalvási és átalvási nehézségek, esetleg jelentkezhet felfokozott jó hangulat is.

De általánosságban is másként érezzük magunkat. Lehetünk fázékonyak, álmosak, fokozott vagy éppen csökkentett fizikai teherbíró-képességűek. Hasonlóan változhat a reakció- és koncentráció képességünk. Labilissá válhat a vérnyomás – akár magas akár alacsony vérnyomásosak vagyunk. Gyakran csökken a testsúly. Az első napok alatti súlycsökkenést a fölös víz leadása és a béltartalom egy részének kiürülése okozza. Csak ezután következik a valódi fogyás. Számolnunk kell azonban azzal, hogy a súlycsökkenés eljut olyan fázisba, amelyben igen hosszú ideig nem változik.

A kezdeti időszakban jelentkezhet hőemelkedés, láz, mely általában reggel magasabb, délutánra csökken – pont ellentétesen, ahogy a fertőzéseknél lenni szokott. A korábban belázasodni nem tudó személy is lehet lázas, mely a szervezetre nézve hasznos jelként értékelendő. Felhívom a figyelmet arra, hogy a láz minden esetben hasznos tünet. Beindítja az immunrendszer működését -- egy univerzális „antibiotikum”, kizárólag a kórokozó mikroorganizmusokkal szemben. Ezeket elpusztítja, a szervezet számára hasznos baktériumokat azonban nem. Épp ezért érthetetlen, hogy a legtöbb ember akár hőemelkedésnél is azonnal a lázcsillapítóhoz nyúl, szinte nem engedi, hogy működésbe jöjjön immunrendszere. Pedig a nem használt testrész elkorcsosodik -- gondoljunk csak a törött végtagra, mely pár hét alatt elvékonyodik a gipsz alatt. Az immunrendszer hasonlóan működik, ha nem hagyják elvégezni a feladatait. Elkorcsosodik! Ne csodálkozzunk később, mikor aztán kellene, nem tud rendelkezésünkre állni.

Örüljünk, hogy belázasodtunk!!
függetlenül attól, hogy épp méregtelenítünk-e vagy „csak” megfáztunk! Soha ne csökkentsük vegyszerrel testhőmérsékletünket 38 Celsius-fok alá!

A tisztítókúrák alatt megváltozhatnak laboratóriumi értékeink. Némely értékek megemelkedhetnek, mások csökkenhetnek. Nem ajánlatos preventív vérvizsgálatokat végezni az ilyen időszakban. Ha mégis vért vesznek tőlünk, figyelmeztessük orvosunkat!


Tel: 20/9464249