MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

 MINŐSÉGI

VÉRELEMZÉS

+

FERTŐZÉSI

GÓCKUTATÁS

BUDAPEST

Komplex Sejtszintű

Állapotfelmérés

amely tartalmaz egy Minőségi vérelemzést

az egész szervezetre kiterjedő fertőzési góckutatást

terápiás terv készítést.

.

20/9464249

.

 

.

 KECSKEMÉT

 

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

+

FERTŐZÉSI GÓCKUTATÁS 

 

  20/9464249

  

 

 

FÓT

 

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

+

FERTŐZÉSI GÓCKUTATÁS

 

20/9464249

 

Szavazás

Az elmúlt félévben volt Ön szűrővizsgálaton?
igen
nem

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

 

 

PREVENTÍV SZŰRŐVIZSGÁLAT

 


 

SZEGED

 

MINŐSÉGI VÉRELEMZÉS

+

FERTŐZÉSI GÓCKUTATÁS 


20/3694543

  
ALLERGIÁSOK!


Energiainformációs


Allergia-Vizsgálat

folyamatos jelentkezés

Kecskemét

infó:
20/9464-249
Védekezőrendszerünk megváltozott válasza....

 

Allergia Terhelés

Joalis-féle Energiainformációs Medicina

 

 

 

Az egészségesnek hitt szervezetben is lehetnek meglapuló mérgek, baktériumok, terhelések, melyeket még nem fedeztek fel, mert még nincs tünet a szervezetben. Ugyanakkor sejtszinten már mérhető a energiainformációs mérőműszer segítségével.

.

Ez a rendszer a megelőzésről szól. A már megbetegedett szervek feltérképezését és a testben megbújó gócok felkutatását is lehetővé teszi. A méregterhelés megállapításához rendszerint nem elég a klasszikus, vagy számítógépes röntgen és ultrahang, vagy az egyszerű laboratóriumi vizsgálat. A legoptimálisabbnak a Dr. Voll módszeréből tovább fejlesztett funkciós diagnosztikai teszt tűnik. Dr. Voll német orvos az ókori kínai gyógyászat ismereteit használta fel, miszerint az emberi test bizonyos pontjainak megfigyelésével a szervezet belsejében végbemenő folyamatokra következtethettünk, mérni lehet az aktív pontok elektromos változásait és a számítógép segítségével, közvetve megtudhatunk egyet és mást az emberi szervezetben lejátszódóenergiainformációs folyamatokról.

Így következtetni lehet a szervezet működésére a fiziológiai, az anyagcsere és immunológiai folyamatok működésére. Különbözőképpen hatnak ránk, amit megeszünk, megiszunk, belélegzünk. A családi gondjaink, az iskolai légkör, a munkahelyi gondok mind-mind terhelést okozhatnak. Ha az immunrendszer le van terhelve, akkor kialakulhat a betegség.

.

A diagnosztikai tesztel mérhetők a szervezetünket terhelő allergiát kiváltó anyagok.

 

 

Mit jelent az allergia?

.

Az allergia védekező rendszerünk megváltozott válaszát jelenti különböző, egyébként ártalmatlan anyagokkal szemben. A tünetek kialakulásának feltétele a szenzibilizáció, vagyis adott anyaggal (allergén) történt előzetes találkozás.

.

Hogyan válunk érzékennyé adott allergénre?

.

A szervezetbe bárhol bejutó anyag az arra érzékeny egyénnél ellenanyag termelést indít be. Ezek a specifikus IgE-nek nevezett ellenanyagok a kötőszövetben, a bőrben, a légutakban és a bélben lévő hízósejtek felszínére kötődnek. A hízósejtek nagy mennyiségben tartalmaznak hisztamint, amely az allergiás tünetek kifejlődéséért felelős. Ez az érzékenyítődés nem okoz panaszt a betegnek.

 

 

Hogyan alakulnak ki az allergiás tünetek?

.

Az allergén ismételt bejutásakor az a hízósejtek felszínén előzetesen lekötött ellenanyagokkal kapcsolatba lépve, az ellenanyagok között keresztkötést hoz létre, ez vezet végül a hízósejtekből nagy mennyiségű hisztamin felszabadulásához. Az eredmény: fokozott folyadék kiáramlás a szövetekbe, értágulat, egyéb anyagok és sejtek aktíválása.

Az allergiás reakcióban a hízósejteken, ellenanyagokon és hisztaminon kívül számos kémiai anyag ( pl. leukotriének) és sejt ( pl. eozinophil sejtek) vesznek részt. A allergiás reakciót így több ponton tudjuk gyógyszeresen befolyásolni.

.

Kik lesznek allergiásak?

.

Az allergiás betegségekre való fogékonyságot atópiának nevezzük, mely egy veleszületett hajlamot jelent. Az atópiás egyéneknél az allergiás betegség kifejlődéshez azonban számos környezeti tényező is szükséges.

.

Hogyan jutnak be szervezetünkbe az allergének?Bármely úton bejuthatnak szervezetünkbe ezek az anyagok, így belélegzéssel, bőrön keresztül, táplálkozással. Az allergiás betegségek tünetei részben az adott anyag bejutási módjától is függenek. ( pl. pollen-, légutak-, nehézlégzés), de távoli szervekben is okozhatnak panaszokat ( pl. csalánkiütés). Leggyakrabban érintett szervek a légutak, a szem, a bélrendszer és a bőr.

.

Milyen tünetei vannak az allergiának?Az allergiás betegségeknek rendkívül szerteágazó tünetei lehetnek, ezek a tünetek a kiváltó októl függően és egyénenként változó módon egymással kombinálódhatnak. Leggyakoribb tünetek a nehézlégzés, idült nátha és / vagy kötő hártyagyulladás, emésztési panaszok, bőrproblémák, főleg ekcéma és csalánkiütés stb.

.

Milyen különös panaszokat okozhat az allergia?Előfordulhat, hogy a részletes belgyógyászati kivizsgálás ellenére sem találják a panaszok okát a következő esetekben:

Megnevezés Tünetek Gyomor bél rendszeri tünetek Étvágytalanság, szorulás, túlzott súlynövekedés, hasmenés, haspuffadás, emésztési zavarok, hasi fájdalom, görcsök Izom- ízületi fájdalom Ízületi fájdalom, háti fájdalom Autoimmun betegségekkel való társulás SLE, Rheumatoid arthritis, Sclerosis multiplex

.

Idegrendszeri tünetek Migrén, fáradékonyság, nyomott hangulat. Hyperaktív gyermek, fejfájás, depresszió, szorongás Légúti tünetek Visszatérő, gyakori középfülgyulladások, hörghurut, orr melléküreg gyulladás Bőr tünetek Pattanások, kiütések, csalánfolt, ekcéma, ödémák a fejen, nyakon, végtagokon Urológiai tünetek Krónikus hólyaghurut, vizelettartási zavarok Fertőzések Gyakori vagy visszatérő bármilyen fertőzés Egyéb Vérszegénység, ájulással járó rosszullétek, ritmuszavar, fülészeti problémák A panaszok hátterében nem típusos ételallergia húzódhat, ilyenkor mindenképpen érdemes allergia irányában vizsgálatot kérni!

.

Milyen allergiás betegségek vannak?

.

Az allergiás betegségeket a kiváltó okok és a megjelenő tünetek alapján szokták csoportosítani. Fontos tudni, hogy bár van néhány az adott anyagra jellemző klinikai megnyilvánulás, a tünetek nagyon gyakran kombinálódnak egymással. (Pl. pollen érzékeny betegnél allergiás kötőhártya gyulladás asztma mellett. Ételallergia esetén emésztési problémák, csalánkiütés mellett. )

.

Az allergiát okozó anyag szerint a jellemző klinikai megnyilvánulás szerint:Pollen érzékenység - Asztma

Étel érzékenység - Szénanátha

Gyógyszerallergiák - Allergiás kötőhártya gyulladás

Rovar és méhcsípés allergia - Csalánkiütés, ekcéma

Fém allergia - Allergiás bélgyulladás

Illatszer, kozmetikum allergia - Orális allergia szindróma (OAS)

 

 

Allergia - Tesztre jelentkezés:

20/9464-249